Media daily već tradicionalno, treću godinu za redom sa ponosom objavljuje listu od 30 nominovanih, regionalnih news portala, među kojima će jedan od njih glasovima čitalaca i žirija biti pobednik u izboru za najbolji news portal 2020. godine. Profesorka Fakulteta za menadžment, studijskog programa Biznis i marketing i Fakulteta digitalnih umetnosti, studijskog programa Modni dizajn, dr Milica Slijepčević je i ove godine član stručnog žirija, pored kolega iz regiona.

 

Portali za ovogodišnji TOP 30 su birani prema tri kategorije. Prva je bila rating po Gemiusu i Alexi, zatim mesto koje su portali osvojili proše godine na Media daily listi i treće je bilo fokusiranje na portale koji su bili bolje ocenjeni od žirija. Pri tome je organizator i dalje vodio brigu o zastupljenosti prema državama, pa ako je ispao sa liste portal iz jedne zemlje iz iste države je ušao drugi portal.

 

Čitataoci portala moći će da daju svoj glas u Media daily anketi i tako će pomoći bolji plasman na listi najboljih. Izbor najboljeg regionalnog news portala za 2020. godinu po treći put se realizuje 1. novembra 2020. godine.

 

Profesorka dr Milica Slijepčević je izabrana da bude deo stručnog žirija, kao ekspert sa velikim iskustvom – učestvovala je u brojnim projektima, od kojih je i najnoviji program prekvalifikacije za Java programere, kao član tima predavača Univerziteta Metropolitan, za oblast soft skills (UNDP i Vlada Republike Srbije). Takođe, profesorka Slijepčević je i član žirija Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), gde joj je u toku treći mandat.