Konkurs za 10. Metropolitan Fashion Day –  Past2Future Fashion

Konkurs za 10. Metropolitan Fashion Day – Past2Future Fashion

9.07.2024.

Pridružite nam se na Past2Future Fashion modnom takmičenju, gde se tradicija susreće budućnošću! Takmičenje je namenjeno studentima Modnog dizajna sa univerziteta sa prostora Balkana.

 

Na ovom takmičenju, studenti iz svih balkanskih zemalja su pozvani da pokažu svoju kreativnost spajanjem etničkih tradicija sa futurističkim predviđanjima u modnom dizajnu. Sa tri faze žiriranja i stručnim povratnim informacijama žirija, ovo takmičenje obećava da će biti platforma za mlade talente koji žele da pokažu svoje znanje. Bez obzira da li ste inspirisani bogatom tapiserijom balkanske kulture, ili fascinirani mogućnostima budućnosti, Past2Future Fashion je vaša prilika da prezentujete svoju ideju. Od konceptualizacije do finalne izložbe, imaćete priliku da istražite presek tradicije i inovacija u modnom dizajnu!

 

Studentu koji na zadatu temu odgovori sa najvišim standardom po mišljenju stručnog žirija biće dodeljeno učešće na manifestaciji Fashion Weekend Skopje. Za finaliste konkursa biće obezbeđene i dodatne pogodnosti u formi radionica i predavanja koja će im omogućiti dodatni razvoj kreativnih potencijala i veština.

 

Ne propustite priliku da budete deo istorije mode! Pošaljite svoj dizajn, pomerite granice i pustite mašti da uzleti kroz temu Past2Future Fashion – Premošćivanje tradicije u istraživanju budućnosti!

 

PRIJAVITE SE