U saradnji sa svetski poznatom kompanijom MITICON, Univerzitet Metropolitan u Nišu nudi stipendije za sve zainteresovane maturante. Deset najboljih srednjoškolaca će imati priliku da dobiju stipendiju za sve 4 godine Osnovnih akademskih studija, iz oblasti Softverskog inženjerstva na Fakultetu informacionih tehnologija.
 
Pored same stipendije, svaki student će imati mogućnost da stekne praktično iskustvo kroz rad u kompaniji MITICON. Uz podršku celog tima i direktan rad sa iskusnim mentorima, studenti će tokom dvadesetočasovnog, nedeljnog rada usavršavati veštine i usvajati znanja neprocenjiva za napredak u polju informacionih tehnologija.
 
MITICON kompanija je jedinstvena i kreativna agencija, sa inteligentnim pristupom poslu i vrhunskim, inovativnim rezultatima u oblastima dizajna, marketinga i tehnologija. Sa partnerskom kompanijom The Sherlock Group izvodi tehnološke projekte i usluge za svetski poznate klijente kao što su Disney, Warner Bros., Sonos i Hyperloop TT. Kompanija je fokusirana na timski rad i dinamične projekte koji postavljaju brojne zanimljive izazove, kao i priliku za lični, profesionalni razvoj i učenje.
 
DUALNO OBRAZOVANJE je najsavremeniji model studiranja u svetu, a Univerzitet Metropolitan je prva obrazovna institucija u Srbiji i regionu koja je uvela DUALNO OBRAZOVANJE u svoj sistem rada. Zato iskoristite priliku i prijavite se do 31. avgusta 2019. godine.