U saradnji sa Univerzitetom Metropolitan, kompanija Kirey nudi stipendije za studente koji žele da upišu Softversko inženjerstvo na Fakultetu informacionih tehnologija u Nišu. Stipendija uključuje pokriće školarine u trajanju i do 4 godine Osnovnih akademskih studija, a studenti koji pokažu dobre praktične rezultate biće dodatno finansijski stimulisani.

 

Kirey je dinamična, inovativna, drugačija i kreativna kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama. Ono što kompanija Kirey nudi jesu integracije sistema i konsultantske usluge. Sa timom profesionalaca i eksperata u ICT sektoru, kompanija Kirey je u mogućnosti da izađe u susret potrebama klijenata širom sveta. Kao deo Kirey grupe, kompanija ima profesionalnu podršku od kolega iz Italije, Rumunije, Hrvatske i Afrike.

 

Kandidati koji se prijave za stipendiju moraju imati dobro razvijenu sposobnost logičkog razmišljanja, moraju biti spremni za lični napredak, potrebno je da imaju odlične društvene i komunikacione veštine, kao i dokazanu sposobnost timskog rada. Kandidati koji dobiju stipendiju, imaće priliku da uče od mentora, stručnog i iskusnog profesionalca, koji će im biti dodeljen unutar kompanijskog okruženja na tehnološki naprednim i inovativnim projektima.

 

Više o aktuelnom konkursu pogledajte OVDE >>

 

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati motivaciono pismo i CV najkasnije do 30. septembra 2019. godine na sledeću e-mail adresu: info@dyntechdoo.com