Još jedan FEBS Master Class u organizaciji Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan i Centra za komunikacije FLOU, sa temom – Za biznis je potrebno srce.
 
Tema novog FEBS MC je vezana za upravljanje svim segmentima biznisa na jedan odgovoran način, kroz novi segment korporativne kulture, razvijajući zdrav i uspešan biznis sa zdravim i uspešnim timom menadžera. Predavač ovog Master Class-a je doktor koji je broj 1. u svetu za neurokardiološke aspekte srca, dr Branislav Milovanović.
 
Doktor Branislav Milovanović je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Bogradu, aktivni član Evropske akademije nauka i umetnosti, predavač na Univerzitetu Alma Mater Europea u Salzburgu, kao i direktor Interne klinike i Neurokardiološke laboratorije KBC „Bežanijska Kosa“.
 
Master Class će se održati u četvrtak 29. marta 2018. godine od 10h do 15h u Kongresnom centru Envoy hotela (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd). Tokom pauze, u prostorijama Envoy hotela biće organizovan „in touch minutes“, namenjen razmeni ideja, mišljenja i iskustava učesnika Master Class-a.
 
U svetu godišnje umre oko 17 miliona ljudi od kardiovaskulranih bolesti. Najčešći uzrok visokog stepena smrtnosti menadžera jeste upravo zanemarivanje sopstvenog zdravlja. Od profesora dr Milovanovića saznaćemo kako da oslušnemo svoje srce, koji su to signali koje nam daje, a koje nikako ne smemo da zanemarimo?
 

Za biznis je potrebno srce, jer prave odluke može da donese samo zdravo srce.

 
PRIJAVITE SE >>
 
Agendu možete pogledati OVDE >>