Svečano su uručene nagrade Elektrotehničkoj školi „Mija Stanimirović“ iz Niša za pobedu na takmičenju za „IT projekat godine“. Predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet je zajedno sa direktorom Poslovno-obrazovnog centra UM-a u Nišu, Goranom Stamenovićem uručio laptop računar u vrednosti od 50.000 dinara, direktoru škole Aleksandru Stevanoviću.
 
Takođe su uručene i visa poklon kartice u vrednosti od 30.000 dinara, profesoru Goranu Lučiću koji je vodio pobednički tim Old Wolves, četvrtog razreda u čijem sastavu su bili – Andrija Cajić, Danilo Potpara, Nemanja Stojanović i Andrija Marjanović.

 
Naziv projekta tima Old Wolves je „ES-SOS“ koji predstavlja mobilnu/ desktop aplikaciju, koja je namenjena za bržu i precizniju komunikaciju između korisnika. Mobilnu aplikaciju koriste korisnici kojima treba pomoć, dok desktop aplikaciju koriste samo ovlašćena lica koja primaju zahtev za pomoć. Korisnici mobilne aplikacije mogu da izaberu dva načina komunikacije:
1.RealTime video i audio prenos 2.Tekstualno dopisivanje.

Cilj takmičenja „IT projekat godine“ je da pripremi buduće studente informatike za uspešno studiranje, da im omogući da ovladaju veštinama i znanjima projektnog i timskog razvoja IT aplikacija, kao i da im pomogne u razumevanju razlike između užih disciplina računarstva, kao što su: Informacione tehnologije, Softversko inženjerstvo, Informacioni sistemi i Računarske igre, koje su i deo studijskih programa na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan.