Tradicionalno Univerzitet Metropolitan organizuje Dan otvorenih vrata za buduće brucoše, gde svi zainteresovani srednjoškolci mogu dobiti informacije o akreditovanim tradicionalnim i online studijskim programima na: Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment i Fakultetu digitalnih umetnosti. Maturanti će biti u prilici da saznaju sve o načinu savremenog studiranja od profesora i da čuju iskustva, utiske, kao i potrebne informacije o ranim upisnim rokovima i studentskom životu od MET studenata. Dan otvorenih vrata se održava u petak 27. aprila 2018. godine, sa početkom od 11h.
 
Za sve prisutne maturante, pripremili smo niz kreativnih radionica, na kojima će biti u prilici da kroz jednočasovno predavanje nauče početne korake iz: Menadžmenta i preduzetništva, da čuju korisne savete na radionici „Marketing na društvenim mrežama“, Tipografije, da profesionalno obrade fotografiju, kao i da kreiraju svoju prvu video igru.
 
Kroz druženje i praktičan rad tokom besplatnih radionica, srednjoškolci će biti u prilici da nauče nešto novo, kao i da se upoznaju sa smerovima koje Univerzitet Metropolitan nudi. Pored organizovanih radionica, imaće priliku da od eksperata saznaju sve što ih interesuje o željenim studijskim programima i načinu studiranja.
 
Radionice će biti održane u dva termina, a nakon završetka istih organizovano je druženje i jednočasovna plovidba brodićem po Dunavu, kako bi maturanti upoznali prelepo okruženje Univerziteta Metropolitan u Beogradu (Tadeuša Košćuška 63), koji se nalazi u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“, na 25. maju.
 
 

PRIJAVITE SE >>

 

Vidimo se na MET-u!


 


 

 
 

 
 
 
 

AGENDA

 

 

Petak 27. april 2018. godine

 

Registacija učenika

 

10:45 – 11:00

 

Uvodna reč i raspored učenika po učioniciama

 

11:00 – 11:15

 

Rektor i dekani

Radionice:

1. „Menadžment i preduzetništvo”

2. „Kreiraj svoju prvu video igru 1. deo”

3. „Projektovanje fontova- Tipografija”

 

 

11:15 – 12:10

 

1.Predavač: Prof. dr Milica Sljepčević

2.Predavač: MA Igor Sabo

3.Predavač: Prof. mr Neda Todorović

Radionice:

1. „Marketing na društvenim mrežama ”

2. „Kreiraj svoju prvu video igru 2. deo”

3. „Profesionalna obrada fotografije ”

 

 

12:15 – 13:15

 

1.Predavač: Sanja Šunjevarić, stipendista UM-a

2.Predavač: MA Igor Sabo,Vuk Takimoto

3.Predavač: Prof. mr Neda Todorović, Tamara Jelenić i Miloš Prokić

 

Druženje uz hranu i piće

 

13:15 – 13:30

 

 

Polazak na brodić

 

13:30

 

 

Ukrcavanje na brodić

 

13:45 – 14:00

 

 

Plovidba po Dunavu

 

14:00 – 15:00