Postani Java programer i stekni znanje za budućnost na Univerzitetu Metropolitan
 

Želite da se prekvalifikujete, jer sa diplomom koju imate ne možete da nađete dobro plaćen posao? Univerzitet Metropolitan u okviru ProAkademije (Profesionalni kratki programi i kursevi Univerziteta Metropolitan) organizuje još jedan kratki program za – Osnove programiranja u Javi, sa početkom od 03. februara 2020. godine i u trajanju od 21 nedelje.
 

Kako su do sada uspešno realizovani kratki programi za buduće Java programere – osnovnog i naprednog nivoa, sa mnogobrojnim zadovoljnim polaznicima, koji su nakon uspešno odslušanih i završenih programa uspeli da steknu i unaprede znanje, kao i svoju karijeru, Metropolitan organizuje za ovu godinu pored osnovnog i napredni nivo programiranja u Javi, koji će početi sa realizacijom 07. septembra 2020. godine u trajanju od 22 nedelje.
 

Kratke programe vode vrhunski stručnjaci, profesori Univerziteta Metropolitan sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti razvoja softvera i IT rešenja. Obuka će se realizovati u vidu online nastave u kombinaciji sa radionicama, koje se održavaju na UM-u ili koje možete pratiti uživo putem live stream-a. Naši predavači su na raspolaganju polaznicima i putem video konferencija, tako da odsustvo fizičke prisutnosti ne isključuje i živu komunikaciju sa predavačima.
 

Na kraju završenog programa polaznici dobijaju sertifikat Univerziteta Metropolitan i mogućnost besplatnog polaganja za Oracle sertifikat – „Java Fundamentals“ i „Java Programming“. Takođe svi koji završe oba programa imaju mogućnost da upišu prvu godinu Osnovnih akademskih studija na Fakultetu informacionih tehnologija, gde će biti priznato 60 ESPB i biće određen poseban prelazni program studija za naredne tri godine.
 

Obezbeđen je i specijalni popust od 20% za sve polaznike koji upišu oba kratka programa i isplate iznos u celosti. Zato obezbedite svoje mesto na vreme, jer je broj polaznika ograničen radi kvalitetnije i uspešnije nastave, i sticanja potrebnog znanja.
 

Više detalja o prijavi za kratki program Java programer možete pogledati OVDE >>