Univerzitet Metropolitan i ove godine tradicionalno organizuje, već 15 put, takmičenje – METROPOLITAN TALENTI, na kome srednjoškolci mogu pokazati svoje talenate, sposobnosti, kreativnost i znanje i osvojiti vredne nagrade!

 

Maturanti i učenici trećih razreda srednjih škola, mogu se prijaviti i učestvovati sa svojim radovima i samim tim dobiti mogućnost da u oblastima Dizajna, Informacionih tehnologija i Menadžmenta, osvoje STIPENDIJU koja pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u trajanju od četiri godine. Svi prijavljeni takmičari mogu poslati svoje radove do 3. maja, a samo finale takmičenja i prezentovanje radova održaće se 8. maja se putem Zoom aplikacije.

 

Takmičenje – METROPOLITAN TALENTI se održava iz sledećih oblasti:

 

 

Partner takmičenja je Obrazovni sistem EQUILIBRIO, koji pobednicima poklanja Premium kurs stranog jezika po izboru! Dobitnici nagrade kurs mogu iskoristiti u periodu koji im najviše odgovara, u skladu sa svojim budućim akademskim obavezama.

 

Takođe, partner takmičenja, turistička agencija Go2 Travelling poklanja putovanje na jednu od evropskih destinacija u prvoj godini Osnovnih akademskih studija, a u skladu sa uslovima koje propisuje turistička agencija.

 
Saznajte više o ovogodišnjem takmičenju METROPOLITAN TALENTI i prijavite se OVDE!