MET TECH INNO DAY 2024. na Univerzitetu Metropolitan

MET TECH INNO DAY 2024. na Univerzitetu Metropolitan

16.05.2024.

Univerzitet Metropolitan sa ponosom najavljuje MET TECH INNO DAY, specijalan IT seminar namenjen srednjoškolcima, studentima i svim ljubiteljima informacionih tehnologija. Ovaj besplatan događaj će se održati u subotu, 25. maja, s početkom u 11 časova na lokacijama Univerziteta Metropolitan u Nišu i Beogradu.

 

MET TECH INNO DAY je prilika za sve zainteresovane da steknu uvid u najaktuelnije oblasti informacionih tehnologija i budućnost IT-a. Renomirani IT stručnjaci će deliti svoja znanja i iskustva, pružajući učesnicima dragocene uvide u način razmišljanja i odlučivanja u IT industriji.

 

Na programu su panel diskusije sa stručnjacima iz oblasti kriptografije, nauke o podacima i veštačke inteligencije u igrama. Pored toga, učesnici će imati priliku da učestvuju u radionicama pod mentorstvom profesora i asistenata Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan.

 

Svi učesnici će dobiti sertifikat Univerziteta Metropolitan za učešće na MET TECH INNO DAY-u, koji omogućava oslobađanje od polaganja prijemnog ispita za sve one koji budu zainteresovani da upišu osnovne akademske studije na Fakultetu informacionih tehnologija.

 

Ne propustite priliku da se pripremite za budućnost IT industrije!

 

PRIJAVI SE OVDE >>