MET & ILEDA Data Viz 24h hakaton za studente i srednjoškolce

MET & ILEDA Data Viz 24h hakaton za studente i srednjoškolce

15.09.2023.

Ukoliko ste student ili srednjoškolac i zanima vas oblast informacionih tehnologija, Big Data i načini njihovog prikazivanja, pozivamo vas da se oprobate  u ovoj oblasti i date nam svoj predlog prikaza podataka na MET & ILEDA DataViz hakatonu.

 

MET & ILEDA DataViz hakaton će se održati 21. oktobra od 11h, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu i trajaće 24h. Svi učesnici će već dobiti bazu podataka koju će moći da koriste prilikom rešavanja zadatka.

 

Ukoliko želite da učestvujete, a nemate tim, prijavite se individualno i Univerzitet Metropolitan će vam oformiti tim u kojem će biti učesnici koji dele slična interesovanja i veštine. Takođe, ukoliko ste iz Beograda a želite da učestvujete, obezbedili smo i prevoz do Niša, kao i prevoz za povratak u Beograd.

 

Hakaton se finansira iz projekta ILEDA – Improving online and blended learning with educational data analytics”, ref. broj 2021-1-BG01-KA220-HED-000031121

 

Budite deo MET & ILEDA DataViz hakaton i osvojite vredne robne nagrade. Očekujemo vas 21. oktobra na Univerzitetu Metropolitan!

 

PRIJAVITE SE!