MET GAME HACKATHON POWERED BY MAD HEAD GAMES, na Univerzitetu Metropolitan 16. i 17. decembra

MET GAME HACKATHON POWERED BY MAD HEAD GAMES, na Univerzitetu Metropolitan 16. i 17. decembra

27.11.2023.

 

MET GAME HACKATHON POWERED BY MAD HEAD GAMES, na Univerzitetu Metropolitan 16. i 17. decembra

 

Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje nezaboravni MET GAME Hackathon na dve lokacije u Beogradu i Nišu u subotu, 16. decembra i nedelju, 17. decembra. Hackathon počinje 16. decembra u 14h.

 

Sve srednjoškolce koji trenutno pohađaju 3. ili 4. razred čeka vikend pun zabave, kreativnosti i vrednih nagrada! I ove godine, kao i godinama unazad, glavni partner takmičenja je kompanija MAD Head Games, koja je tu da pordži takmičare u realizaciji njihovih ideja.

 

Na dan hakatona takmičarima se otkriva tema, tj. gejmerski izazov koji se odnosi na kreiranje video igre. Zainteresovani srednjoškolci se mogu prijaviti timski, ili individualno. U slučaju individualnih prijava Univerzitet Metropolitan će im dodeliti tim sa kojim će da rade na kreiranju video igre. Svim prijavljenim timovima će na dan hakatona biti na raspolaganju MET i MAD HEAD mentori koji će im pružiti potrebnu podršku kako bi došli do najboljeg rešenja i kreirali svoju prvu video igru.

 

Na početku takmičenja će biti održane radionice od strane mentora i asistenata sa Fakulteta informacionih tehnologija i Fakulteta digitalnih umetnosti. U okviru prve radionice „NAPRAVI SVOJU PRVU VIDEO IGRU” srednjoškolci će naučiti da kreiraju video igru. Uz pomoć druge radionice „KAKO NAJBOLJE PREZENTOVATI IDEJU“ srednjoškolci će bolje savladati prezentacione veštine koje će im pomoći da njihovu video igru na što bolji način predstave žiriju.

 

Najbolje plasirane timove očekuju vredne nagrade! Univerzitet Metropolitan obezbeđuje vaučere za školovanje, dok će od naših partnera MAD Head Games biti nagrađeni vrednim robnim nagradama.

 

Gejmerski hakaton će i ove godine trajati 24h, a svi timovi će u okviru Univerziteta Metropolitan imati obezbeđeu potrebnu opremu za rad i fun room u okviru kog će imati nezaboravno druženje, zabavu, odmor, kao hranu i piće.

 

Postani deo MET GAME HACKATHON-a POWERED BY MAD HEAD GAMES i doživi 24h puna novog iskustva, zabave i video igara!

 
PRIJAVI SE!