Radionica – Canvas poslovni model predstavlja moderan tip poslovnog alata za sve subjekte, bilo da se tek lansira novi ili preispituje postojeći poslovni koncept. Radionica se održava na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu 26. oktobra, a vodi je eminentni stručnjak iz ove oblasti, profesorka dr Tatjana Mamula.

 

Pomoću Canvas poslovnog modela se opisuje način na koji neka organizacija ili institucija kreira, isporučuje i prikuplja vrednosti. Na radionici se mogu očekivati pitanja koja pokreću vaše odgovore kao i postavljanje sopstvenih pitanja u cilju unapređenja poslovanja.

 

Koja je jedinstvena vrednost proizvoda ili usluge koju nudite na tržištu? Ko su vaši redovni kupci? Ko su vaši potencijalni kupci? Kako negujete odnose sa svim interesnim grupama? Da li postoje još neki partneri koji bi mogli da budu ključni za povećanje prometa? Koje sve resurse koristite u ispunjenju planova firme? Kako stvarate prihod i gde sve imate trošak? Da li je potrebno obnoviti postojeću poslovnu ponudu ili inovirati potpuno novi koncept? – neka su od pitanja koja će se pokrenuti na radionici.

 

Biti jedinstven. Biti drugačiji. Ponuditi dodatnu vrednost.

 

Naučite kako da ostvarite poslovne uspehe uz Canvas poslovni model!

 

Prijavite se OVDE >>