Investicioni fond „South Central Ventures“ (Enterprise Innovation Fund – ENIF) investira u „City Expert“, startap kompaniju koja uspešno uvodi inovacije na tržištu nekretnina, a prvi deo ulaganja iznosi 700.000 EUR.

 

Student Inženjerskog i operacionog menadžmenta Milan Todorović jedan je od osnivača kompanije “City Expert”.  Svoje poslovne uspehe započeo je primenjujući u praksi znanja koja je stekao tokom studija na Univerzitetu Metropolitan.

 

Kompaniju „City Expert“ osnovali su 2015. godine  mladi stručnjaci Milan Todorović,  Igor Jović, Darko Luković, Stefan Stojanović, Boris Prpić i Darko Krsmanović uspeli su da za manje od godinu dana dođu u kontakt sa 35.000 korisnika web sajta za izdavanje i prodaju nekretnina. Kompanija pruža mogućnost da svi koji žele da kupe ili iznajme nekretninu to i učine putem web sajta sa najpreglednijom ponudom stanova na tržištu koristeći tehnološke inovacije koje daju izuzetne benefite krajnjim korisnicima.

 

Pažnja javnosti koju je sajt brzo privukao dovela je mlade stručnjake do investicije od 700.000 EUR  kojom će obezbediti i uvođenje naprednijih tehnoloških karakteristika koje će dodatno ići u korist klijenata.

 

Vest o uspehu studenta Univerziteta Metropolitan Milana Todorovića objavili su mnogi mediji, a kompletne tekstove možete pročitati u nastavku: