Željko Dzunić - Univerzitet Metropolitan

Željko Dzunić

Docent

Završene osnovne akademske studije (10 semestara) na Elektronskom fakultetu, Univerziteta u Nišu na odseku Računarska tehnika i informatika sa stečenim zvanjem diplomirani inženjer elektrotehnike za računarske nauke i informatiku, odbranjena magistarska teza iz oblasti Tehničkih nauka na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu pod nazivom ‘Semantički opis strukture kursa u okviru sistema za elektronsko učenje’, sa stečenim zvanjem magistar tehničkih nauka, i odbranjena doktorska disertacija iz oblasti Poslovne informatike pod nazivom ‘Primena Web2.0 tehnologija u poslovnim informacionim sistemima u cilju unapređenja efikasnosniti Business intelligence procesa’, Informatika i kibernetika u ekonomiji, na Ekonomskom Fakultetu Univerziteta u Nišu.
 
Na osnovnim i magistarskim studijama su položeni relevantni predmeti – Osnovi računarske tehnike, Programski jezici, Distribuiran aobrada, Strukture i baze podataka, Arhitektura savremenih računarskih sistema, Programski jezici savremenih računarskih sistema, Softversko inženjerstvo.
 
Tokom svoje profesionalne karijere učestvovao je u projektovanju i implementaciji više poslovnih informacionih sistema za univerzitete i kompanije u zemlji i inostranstvu. U poslednjih petnaest godina angažovan kao konsultant i projekt menadžer u implementaciji Veb i mobilnih aplikacija za više klijenata iz inostranstva.
 
Višegodišnje iskustvo u držanju nastave i vežbi na Univerzitetu Meropolitan u Beogradu

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove