mr Vesna Vasović - Univerzitet Metropolitan

mr Vesna Vasović

Docent

Docent na Univerzitetu Metropolitan na Fakultetu digitalnih umetnosti. Magistrirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 1997. gde je na odseku Slikarstvo završila i osnovne studije. Član je Udruženja likovnih umetnika Srbije od 1994. Samostalno izlaže od 1997. u Srbiji, Austriji, Francuskoj, Poljskoj, Grčkoj. Grupna izlaganja od 1994. u zemlji i inostranstvu. U Parizu bila na studijskom boravku kao rezident u „Cite des art“ kada je na međunarodnoj izložbi dobila „Prih du pentre“ (nagrada za sliku). U Beču je tim eksperata aukcijske kuće „Im Kinsky“ uvrstio njene slike u izlagačko poslovne aktivnosti.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?