mr Vesna Pavlović Pažđerski - Univerzitet Metropolitan

mr Vesna Pavlović Pažđerski

vanredni profesor

Vanredni profesor na Univerzitetu Metropolitan, na Fakultetu digitalnih umetnosti od 2006. godine. Završila srednju Umetničku školu u Nišu. Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 1996. godine u klasi profesora Milana Stanojeva, a 2003. godine je magistrirala na odseku Grafike u klasi prof. Zorana Todovića. Od 1995. godine član je Niškog grafičkog kruga , a od 1997. ULUS-a. Od 1997. do 1999. je na specijalističkim studijama na Akademiji lepih umetnosti u Poznanju (Poljska) u klasi profesora Lutomskog, na kojoj 1998/99. radi kao demonstrator.

Predmeti

Osnovne studije
  • AD101 Crtanje 1
  • AD102 Crtanje 2
  • AD206 Likovna forma
  • AD103 Crtanje i slikanje

Galerija radova

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?