Venezija Ilijazi - Univerzitet Metropolitan

Venezija Ilijazi

Docent

Doc. dr Venezija Ilijazi je profesor i predavač sa višegodišnjim iskustvom u oblasti informacionih tehnologija, bezbednosti podataka i informacija i forenzičkog inženjerstva.
 
Dr Ilijazi je docent na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan u Beogradu koji se aktivno bavi istraživanjima novih tehnologija i njihovih primena za različite IKT platforme i predaje na predmetima iz oblasti informacionih tehnologija, softverskog inženjerstva i menadžmenta.
 
Profesionalnu karijeru proveo je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, obavlјajući sve značajnije dužnosti, uklјučujući i one najsloženije.
 
Učestvovao je na više naučnih i stručnih, domaćih i međunarodnih skupova. Autor i koautor je preko 20 naučnih i stručnih radova i publikacija objavlјenih u referentnim domaćim i međunarodnim časopisima kao i na međunarodnim skupovima.
 
Jedan je od autora praktikuma – Policijska informatika na Kriminalističko-policijskom univerzitetu.
 
Učestvovao je u više naučnoistraživačkih projekata finansiranih od strane Ministarstva za nauku i tehnologiju Republike Srbije (u poslednjem ciklusu istraživanja 2015.-2019. god.) projekti: TR 34019 – Forenzički metodi u kriminalistici i njihova primena, kao i u više razvojno-istraživačkih projekata finansiranih od strane MUP-a Republike Srbije i Kriminalističko-policijskog univerziteta.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove