MSc Valentina Paunović - Univerzitet Metropolitan

MSc Valentina Paunović

Asistent

Kandidat za doktorat iz oblasti softverskog inženjerstva. Student je prvih generacija Fakulteta Informacionih tehnologija. Master studije softverskog inženjerstva je završila 2013. godine. Naučna oblast: adaptivni eLearning sistemi, ozbiljne igre i simulacije, ERP sistemi i enterprajz rešenja. Praktično iskustvo, kao arhitekta procesa za upravljanje dela naplate i štampanja računa, stekla je u nemačkoj vodećoj kompaniji za izradu kompletnog sistemskog softvera koji se sastoji od dela za upravljanje energetske logistike do naplate struje, vode, gasa i komunalija. Takođe je pri „Institutu za mentalno zdravlje“ Ruhr univerziteta u Bochumu, kreirala arhitekturu i korisnički sistem za evidentiranje i statističke obračune psihijatrijskih pacijenata Severne-Rajne Vestfalije. Autor je mnogobrojnih naučnih radova. Učestvovala je na više državnih i međunarodnih projekata, kako u Srbiji tako i u Nemačkoj.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?