Tiana Šćekić - Univerzitet Metropolitan

Tiana Šćekić

Docent

Tiana Šćekić rođena je 1986. u Nišu. Završila je srednju umetničku školu “Đorđe Krstić” u Nišu, smer Grafički dizajn. Fakultet umetnosti u Nišu na smeru Grafički dizajn završila je 2010.godine kao student generacije i nosilac Srebrne zvezde grada Niša. Karijeru u grafičkom dizajnu započela je nakon završetka srednje škole kao freelance dizajner a zatim i dizajner u renomiranim advertising agencijama. Iz oblasti grafičkog dizajna, ima višegodišnje iskusto u dizajnu vizuelnog identiteta, publikacija, reklamnog štampanog materijala i pakovanja za renomirane domaće i inostrane brendove. Aktivno radi na kreiranju pop up knjiga i bavi se Paper engineering-om. Pedagoškim radom bavi se od 2016. godine najpre kao asistent a sada kao docent na Univerzitetu Metropolitan gde vodi nekoliko predmeta na Fakultetu digitalnih umetnosti, na smeru Grafički dizajn ( Osnove grafičkog dizajna, Forme grafičkog dizajna, Dizajn pakovanja 1, Dizajn pakovanja 2, Dizajn publikacija 1, Dizajn publikacija 2, Portfolio), zajedno sa kolegama organizuje studentske izložbe, stručnu praksu i završne radove studenata.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?