Tamara Vukadinović - Univerzitet Metropolitan

Tamara Vukadinović

Saradnik u nastavi

Tamara Vukadinović je student master studija softverskog inženjerstva na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu. Osnovne studije je završila na Elektronskom fakultetu.
Na Univerzitetu Metropolitan u Nišu je angažovana kao saradnik u nastavi. Pored nastave radi i kao inženjer razvoja i Java programer na projektu Informacionog sistema Univerziteta Metropolitan (ISUM).
Učestvuje u ILEDA Erasmus+ projektu “Improving online and blended learning with educational data analytics (ILEDA)”.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove