Stevan Jovanov - Univerzitet Metropolitan

Stevan Jovanov

Saradnik van radnog odnosa

Student četvrte godine na Fakultetu informacionih tehnologija, smer Razvoj video igara Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Od 2021. godine saradnik u nastavi van radnog odnosa. sistent na predmetima programiranje 2D igara I programiranje 3D igara. Završio je srednju Elektrotehničku školu „Nikola Tesla“ u Beogradu – smer multimedija. Kao stipendista redovno učestvuje na studentskim takmičenjima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove