Srđan Sakan - Univerzitet Metropolitan

Srđan Sakan

Asistent

OBLAST ISTRAŽIVANJA: Softversko inženjerstvo, 3D modelovanje I vizualizacija

OBRAZOVANJE I USAVRŠAVANJA: Završio master studije 2014. godine na Građevinsko – arhitektonskom fakultetu na arhitektonsko – projektantskom smeru.

PROFESIONALNA KARIJERA: Tokom studija učesnik mnogobrojnih konkursa od kojih su najznačajniji: “Konkurs za urbanističko rešenje Niške tvrđave, Niš, 2010. (prva nagrada)” i Prva nagrada za najbolji arhitektonski projekat na Balkanu u 2010. godini, časopis Arhitekton, Beograd, 2011. Nakon studija iskustvo stiče u lokalnim projektantskim biroima i učestvuje u izradi projekata nivoa idejnog I glavnog arhitektonskog projekta, izradi 3d modela i vizualizacije, kompjuterske pripreme prezentacije arhitektonskog projekta, dizajnu i koordinaciji projekata. Od 2016. – 2019. godine, jedan od osnivača “Reality Systems, Niš”, angažovan na poziciji glavnog dizajnera. Od 2019. godine do danas vlasnik biroa za arhitektonsko projektovanje i dizajn, i zapošljen kao asistent pri Univerzitetu Metropolitan u Nišu na predmetima “3d modelovanje i Kompoziting u grafičkom dizajnu”.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove