dr Rale Nikolić - Univerzitet Metropolitan

dr Rale Nikolić

Vanredni profesor

Dr Rale Nikolić je rođen 1976. god. Diplomirao je 1999. godine na Prirodno–matematički fakultet u Kragujevcu, odsek Matematika. Magistrirao je 2006. god., a doktorirao je 2012. god. na Prirodno–matematički fakultet u Kragujevcu čime je stekao zvanje doktor matematičkih nauka. Uža oblast interesovanja predstavlja nelinearna funkcionalna analiza, teorija nepokretne tačke na prostorima sa nedeterminističkom metrikom, kao i asimptotska analiza.
Dr Rale Nikolić je koautor većeg broja naučnih i stručnih radova iz oblasti matematike i primenjene matematike. Bio je član naučnih i organizacionih odbora više međunarodnih naučnih konferencija. Na nekoliko naučnih konferencija u inostranstvu održao je predavanja po pozivu. Takođe je participirao na više naučnih projekata, kako iz Programa osnovnih istraživanja (matematika), tako i iz Programa energetske efikasnosti koje je finansiralo Ministarstvo za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije. Bio je učesnik i strukovnih projekata iz programa Erasmus+.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?