dr Petar Pejić - Univerzitet Metropolitan

dr Petar Pejić

Docent

Petar Pejić je docent na Fakultetu Informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan od 2019. godine. Doktorirao je na Fakultetu Tehničkih Nauka, Univerziteta u Novom Sadu, dok je osnovne i master studije arhitekture završio na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu, Univerziteta u Nišu.

Naučna istraživanja su usmerena ka virtuelnoj realnosti, proširenoj realnosti i video igrama. Autor je preko 70 naučnih radova od čega 7 objavljenih u časopisima sa SCI liste. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za svoj naučni i stručni rad. Dobitnik je druge nagrade za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji u 2021. godini.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?