Pavle Mitić - Univerzitet Metropolitan

Pavle Mitić

Saradnik van radnog odnosa

Rođen 1998.godine u Aleksincu, Srbija. Osnovnu školu završio je u Aleksincu, nakon čega upisuje medicinsku školu u Nišu. Student i stipendista Univerziteta Metropolitan na smeru Biznis i marketing. Učesnik u startap programima Raising Starts i Smart Start sa svojim startapom SimpLEarn (softver koji olakšava studentima učenje i profesorima pisanje nastavnog materijala). Osvojio je 1.mesto na Balkanskom takmičenju u Herceg Novom iz oblasti marketinga kreirajući marketing kampanju za Kanli kulu. 2022.godine, bio je učesnik CANSEE LEADER PROJECT, programa za mlade lidere, u saradnji sa Kanadskom ambasadom.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?