Nenad Jevtić - Univerzitet Metropolitan

Nenad Jevtić

Saradnik van radnog odnosa

Nenad Jevtić je saradnik u nastavi van radnog odnosa na Univerzitetu Metropolitan. Diplomirao je decembra 2021. godine na Univerzitetu Metropolitan, smer grafički dizajn. Angažovan je na predmetima Digitalna fotografija, Digitalne komunikacije, Digitalni video i Portfolio. Tradicionalnim i Veb dizajnom se bavi od 2014. godine kada je upisao Gimnaziju u Kruševcu, smer računarstvo i informatika.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?