MSc Nebojša Gavrilović - Univerzitet Metropolitan

MSc Nebojša Gavrilović

Asistent

Asistent u nastavi i doktorand na Univerzitetu Metropolitan. Diplomirao 2013. godine na studijskom programu Informacione tehnologije na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan u Beogradu, dok je master studije završio 2016. godine na studijskom programu Softversko inženjerstvo. Student doktorskih studija na studijskom programu Softversko inženjerstvo. Aktuelna istraživačka interesovanja usmerena su na adaptivne i personalizovane sisteme za e-učenje, inteligentne tutorske sisteme, metodologiju i tehnologiju e-učenja, adaptivno i personalizovano e-učenje korišćenjem objekata učenja, softversko inženjerstvo, procese učenja, kolaborativno učenje. Autor više od dvadeset naučnih radova koji su prezentovani na međunarodnim konferencijama i objavljeni u recenziranim međunarodnim časopisima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?