Nebojša Abadić - Univerzitet Metropolitan

Nebojša Abadić

Docent

Nebojša Abadić je docent na Fakultetu Informacionih Tehnologija na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu od 2021. godine. Predaje predmete iz oblasti informacionih sistema, kao i Sisteme Informacionih tehnologija i Uvod u digitalni biznis. Osnovne i master studije je završio na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Doktorirao je 2017. godine na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.
Svoju poslovnu karijeru je započeo kao sistem inženjer i radio na implementaciji farmaceutskog informacionog sistema u Apotekarskoj ustanovi Kragujevac. U periodu od 1998 do 2006 kao preduzetnik je vodio svoju firmu “Abako” koja se bavila edukacijom iz oblasti IT-a, konsaltingom i prodajom hardvera. Nakon tog perioda bio je generalni direktor “Šumadija sajma” u Kragujevcu. Od 2011 do 2019 bio je pomoćnik direktora poslovnog inkubatora “Biznis Inovacioni Centar” u Kragujevcu. U tom periodu aktivno je učestvovao u razvoju lokalne samouprave i kao predsednik upravnih i nadzornih odbora Javno komunalnih preduzeća. Član je više stručnih udruženja. Radio je u institutu za informacione tehnologije Univerziteta u Kragujevcu, a takođe bio kordinator za razvoj informacionog sistema Uprave grada Kragujevca. Učestvovao je u realizaciji više međunarodnih i nacionalnih projekata.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove