Prof. mr Mitar Marinović - Univerzitet Metropolitan

Prof. mr Mitar Marinović

Rektor Metropolitan univerziteta

Rođen u Herceg Novom 08. Novembra 1979. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Herceg Novom nakon čega upisuje Fakultet likovnih umjetnosti na Cetinju, gdje poslije prve godine dobija status saradnika u nastavi na odsjeku za Grafički dizajn. Na trećoj godini studije nastavlja na Fakultetu primenjenih umetnosti, gde tri godine kasnije diplomira grafički dizajn u klasi Bate Kneževića. U toku studija boravi na studijskim usavršavanjima u Pragu i Londonu. 2004-te sa poslovnim partnerom osniva kreativni kolektiv Galerija 12+, gdje i danas radi kao kreativni direktor i partner. 2010-te je izabran za vanrednog profesora na Fakultetu digitalnih umetnosti, univerziteta „Metropolitan“ u Beogradu, gdje radi kao koordinator master progama, i profesor novih medija na Fakultetu digitalnih umetnosti. Od maja 2015te je u zvanju redovnog profesora. Živi i radi na relaciji Beograd – Herceg Novi.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?