Miloš Milašinović - Univerzitet Metropolitan

Miloš Milašinović

Asistent

Miloš Milašinović je iskusni IT inženjer sa magistarskom diplomom iz oblasti inženjeringa informacionih sistema. Trenutno radi kao asistent na Metropolitan Univerzitetu u Beogradu i kao izvršni direktor u kompaniji Nortz DOO u Novom Sadu. Miloš ima bogato iskustvo u web razvoju, full-stack razvoju, e-commerce web stranicama i upravljanju.
 
Miloš je radio kao izvršni direktor, kreativni direktor i konsultant za integraciju. Bio je osnivač i CEO kompanije NORTZ, freelance Web developer i IT konsultant u Devoteam Serbia. Učestvovao je na različitim konferencijama i sprovodio istraživanja na teme poput zaštite i sigurnosti kritičnih infrastruktura i slično.
Miloš je vešt u radu sa operativnim sistemima, programskim jezicima i bazama podataka, uključujući SQL, Python, Java, Bootstrap, Spring, Angular 8+, C#, .NET, MySQL, .NET Core, Git, WordPress, Canva, JavaScript i Mulesoft.
 
Držao je nastavu na predmetima koji se bave programskim jezicija Java, Angular, arhitekturom računara, web-om i web sigurnosti, Kotlin & Python Scripting, pružajući personalizovano mentorstvo studentima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?