Miloš Kostić - Univerzitet Metropolitan

Miloš Kostić

Docent

Miloš Kostić je docent na Fakultetu Informacionih Tehnologija, Univerziteta Metropolitan, od 2021. godine. Diplomirao je 2013. godine na Elektronskom fakultetu, Univerziteta u Nišu, gde je i doktorirao 2019. godine.
Angažovan je na predmetima osnovnih studija u oblastima računarskih nauka, razvoja i testiranja video igara, veštačke inteligencije (AI) u video igrama, korisničkog interfejsa (UI) i korisničkog iskustva (UX).
Bavi se istraživanjima u oblasti razvoja i pristupačnosti video igara kao i veštačke inteligencije u video igrama. Autor je i koautor 11 radova publikovanih u domaćim i međunarodnim časopisima i prezentovanih na međunarodnim i domaćim konferencijama. U toku svoje profesionalne karijere bio je angažovan u realizaciji tri naučno istraživačka projekta. Od 2013. do 2016. Godine bio je član tehničko-organizacionog odbora međunarodnih naučnih skupova TELSIKS i ICEST.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?