Milica Vlajković - Univerzitet Metropolitan

Milica Vlajković

Saradnik u nastavi

Milica Vlajković je saradnik u nastavi na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan od 2020. godine. Diplomirala je na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan – smer Informacioni sistemi 2021. godine i trenutno je na master studijama softverskog inženjerstva na Univerzitetu. Učestvuje u pripremi i izvođenju vežbi na predmetima iz oblasti informacionih sistema i tehnologija, baza podataka i upravljanja poslovnim procesima. U toku 2020. godine kao praktikant u IT službi učestovala je na projektu video identifikacije klijenata u ProCredit Bank a.d. Beograd gde je asistirala na realizaciji projekta, analizi poslovnih zahteva, ponuđenog tehničkog rešenja i prateće dokumentacije. Sfera interesovanja: softversko inženjerstvo, projektovanje i upravljanje informacionim sistemima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?