Mile Kocev MA - Univerzitet Metropolitan

Mile Kocev MA

Dekan Fakulteta digitalnih umetnosti

Docent Mile Kocev, rođen 1971. u Radovišu, Makedonija. Diplomirao na Fakultetu Umetnosti u Prištini, Likovni odsek, Vajarstvo. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti obrazovanja i vaspitanja mladih. Učesnik više likovnih kolonija, grupnih izložbi kao i seminara koji se bave problemima mladih. Realizator spomen obeležja Konstantinu Velikom, povodom jubileja sedamnaest vekova Milanskog edikta pod pokroviteljstvom grada Niša i projekta „Carevi koji su promenili svet“ Karnuntum Austrija – Piero Bordini. Predavač na Univerzitetu Metropolitan, odsek za Grafički dizajn u Nišu i Modni dizajn u Beogradu.

Predmeti

Osnovne studije
  • AD101 Crtanje 1
  • AD102 Crtanje 2
  • AD204 Crtanje i stilizacija oblika

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?