MA Marija Milojić Stanojević - Univerzitet Metropolitan

MA Marija Milojić Stanojević

Asistent

Marija Milojić Stanojević je master ekonomista i u zvanju asistenta na Univerzitetu Metropolitan, Fakultetu za menadžment od 2016.godine. Završila je Ekonomsku školu u Nišu i bila učenik generacije. Diplomirala je i masterirala na smeru marketing na Ekonomskom fakultetu u Nišu i bila stipendista Ministarstva prosvete Republike Srbije. Trenutno je doktorand na Ekonomskom fakultetu u Nišu na modulu ekonomija i njena uža naučna oblast je marketing. Karijeru je započela kao nastavnik u Ekonomskoj školi u Nišu gde je stekla pedagoško iskustvo. Ućestvovala je na brojnim konferencijama i seminarima stručnog usavršavanja. Autor je radova iz oblasti marketinga i ekonomije.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?