Marija Inđin - Univerzitet Metropolitan

Marija Inđin

Asistent

Asistent na Fakultetu za Menadžment, Metropolitan Univerziteta u Beogradu, na predmetu Poslovne Finansije sa Računovodstvom. Završila osnovne studije na smeru Marketing i master studije na smeru Ekonomska Politika i Razvoj na Ekonomskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Odbranila master rad pod nazivom „Ekonomska opravdanost korišćenja hidropotencijala za proizvodnju električne energije u malim hidroelektranama“.
Ima „Sertifikat za Samostalnog Knjigovođu“ (izdat od strane Privredne Komore Srbije), kao i „Sertifikat za Osmišljavanje i Razvoj Poslovnih Ideja u oblasti cirkularne i zelene ekonomije“ (izdat od strane Privredne Komore Srbije). Višegodišnji član Društva Ekonomista Beograda (DEB). Učestvovala na konferencijama i objavila radove iz ekonomske tematike.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?