Nikola Majdak MA - Univerzitet Metropolitan

Nikola Majdak MA

vanredni profesor

Nikola Majdak mlađi rođen je 1972. godine u Ljubljani. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, odsek filmska i TV kamera. Poslednjih 20 godina aktivan  kao snimatelj, animator, reditelj, predavač i voditelj radionica animiranog filma. Snimio je preko 50 dokumentarnih i kratkih igranih filmova, desetine muzičkih spotova i animacija. Radio je kao snimatelj za TV kuće: BBC, France2, ARTE, TF1, HRT, Channel4, MTV i brojne druge. Dobitnik je Kristalnog medveda na Berlinskom filmskom festivalu, nagrade grada Beograda za filmsko i radio-televizijsko stvaralaštvo, kao i drugih važnih nagrada za animaciju i snimateljski rad a nominovan je i za Annie nagradu u Los Anđelesu. Zaposlen je kao predavač na Fakultetu digitalnih umetnosti Metropolitan univerziteta, gde predaje digitalnu fotografiju, uvod u animaciju i tehnologiju video produkcije.

Predmeti

Osnovne studije
  • Digitalna fotografija
  • Tehnologije video produkcije

Galerija radova

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?