MSc Jovana Jović - Univerzitet Metropolitan

MSc Jovana Jović

Asistent

Jovana Jović, MSc, je istraživač i asistent na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Na istom fakultetu je i student doktorskih studija Softverskog inženjerstva. Master studije u oblasti softverskog inženjerstva je završila na Elektronskom fakultetu, Univerziteta u Nišu 2015. godine. Na Univerzitetu Metropolitan je zaposlena od 2015. godine na predmetima: Uvod u objektno orijentisano programiranje, Objekti i apstrakcija podataka, Uvod u softversko inženjerstvo, Projektovanje i arhitektura softvera, Inženjersvo zahteva, Veb sistemi 2 i Konstruisanje softvera. Pored angažovanja u nastavi Jovana je senior softver inženjer odgovoran za projektovanje i razvoj Informacionog sistema Univerziteta Metropolitan i drugih IT rešenja. Mentor je stipendista firme Innovative Software Technology angažovanih na radu i razvoju gore pomenutih sistema.  
Oblasti istraživanja: peronalizovano i adaptivno onlajn učenje, veštačka inteligencija, mašinsko učenje, objektno orijentisan dizajn i programiranje, softverska arhitektura, baze podataka, kvalitet i performanse softvera.
Učesnik nekoliko internacionalnih projekata.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?