Jovana Jovanović - Univerzitet Metropolitan

Jovana Jovanović

Saradnik van radnog odnosa

Rođena 2001. godine u Vranju gde je kao učenik generacije završila i OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ i Gimnaziju „Bora Stanković“, prirodno-matematički smer. Član Centra za talente u Vranju iz oblasti matematike. Studentkinja Fakulteta Informacinih Tehnologija Univerziteta Metropolitan, smer Softversko inženjerstvo i potpredsednik studentskog parlamenta Univerziteta Metropolitan. Od 2022. godine angažovana kao demonstrator u nastavi na osnovnim akademskim studijama na Fakultetu Informacionih Tehnologija Univerziteta Metropolitan. Predmeti na kojima je angažovana kao demonstrator u nastavi su: Algoritmi i strukture podataka, Uvod u objektno-orijentisano programiranje, Konstruisanje softvera, Distribuirani sistemi, Objektno-orijentisano programiranje 2 i Osnove informacionih tehnologija.
 
OBLAST ISTRAŽIVANJA: Objektno-orijentisani razvoj softvera, razvoj mobilnih aplikacija, razvoj veb sistema, baze podataka, matematika, diskretne strukture.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?