Jelena Zečar - Univerzitet Metropolitan

Jelena Zečar

Asistent

Diplomirajući na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru Bankarstvo, finansije i osiguranje,  Jelena Zečar stekla je čvrsto ekonomsko teorijsko znanje koje je nadogradila tokom magistarskih studija. Trenutno je posvećena doktorskom radu, istražujući retail oblast i doprinoseći razvoju teorijskog aspekta svoje struke.
 
Njeno višedecenijsko poslovno iskustvo započela je kroz Management Trainee program u internacionalnoj kompaniji British American Tobacco South East Europe, gde je uspešno završila MT program i ubrzo napredovala i stekla temeljna znanja o poslovnim procesima. Rukovodeći različitim timovima u različitim industrijama, pokazala je izuzetne liderske sposobnosti, stručnost i uspešnost u vođenju timova i upravljanju biznisima ka postizanju ciljeva.
 
Poslovanje u različitim industrijama ,razlicitim oblastima ,omogućilo joj je da sveobuhvatno sagleda pravila poslovanja , ostvari povezanost  na tržištu i stekne veliko poslovno iskustvo. Učestvovala je i rukovodila lansiranjem i operacijama velikog broja različitih brendova/kompanija .
 
Tečno korišćenje poslovnog engleskog jezika omogućilo joj je da često saradjuje i sa stranim kompanijama, i u inostranstvu, i time dodatno proširi poslovno znanje i iskustvo.
 
Njena strast prema deljenju prakse i iskustva, zajedno sa snažnom teorijskom osnovom, čini je odlicnim predavačem na predmetima koji zahtevaju sveobuhvatno razumevanje poslovanja i sposobnost suočavanja sa kompleksnim izazovima.
 
Jelena Zečar je na poziciji izvrsnog direktora Psp-Farman Holdinga, koji posluje u različitim industrijama. Obavljanje poslova i zadataka na ovoj poziciji, omogućuje joj da ostane u korak sa najnovijim trendovima i aktuelnostima trzišta i poslovanja, koje nesebično prenosi na svoje studente.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?