Ivanka Pavlović - Univerzitet Metropolitan

Ivanka Pavlović

Asistent

Ivanka Pavlović je asistent na Univerzitetu Metropolitan od 2019. godine za oblasti Dizajn interaktivnih medija i Softversko inženjerstvo. Rođena u Nišu, gde kao učenik generacije završava osnovnu i srednju školu. Diplomirala 1996. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu na smeru Računarska tehnika i informatika.
Angažovana je na predmetima osnovnih studija u oblastima računarskih nauka, razvoja veb tehnologija, korisničkog interfejsa (UI) i korisničkog iskustva (UX).
Na doktorskim studijama bavi se istraživanjima u oblasti interaktivnih medija, proširene i virtualne stvarnosti, kao i interakcije tehnologije i umetnosti.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?