Ivana Petrović MA - Univerzitet Metropolitan

Ivana Petrović MA

nastavnik stranog jezika

Nastavnik engleskog jezika na Univerzitetu Metropolitan, na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment i Faklultetu digitalnih umetnosti. Završila društveni smer Užičke gimnazije, diplomirala 2009. i masterirala 2012. godine na Katedri za anglistiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Učestvuje na seminarima i konferencijama posvećenim izučavanju nastavnih metoda i principima usvajanja jezika. Izlagala na ELTA konferenciji 2015. godine i učestvovala na letnjim školama za profesore engleskog jezika u organizaciji The English Book-a 2013. i 2014. godine.

Karijeru započela kao prevodilac i stručni saradnik za engleski jezik. Kao nastavnik engleskog jezika u visokoškolskim ustanovama radi od 2011. godine. Na Univerzitetu Metropolitan radi kao nastavnik engleskog jezika od oktobra 2016. godine.

Predmeti

Osnovne studije
  • NT111 – Engleski jezik 1
  • NT112 – Engleski jezik 2

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?