Igor Saveljić - Univerzitet Metropolitan

Igor Saveljić

Docent

Igor Saveljić je diplomirao 2009. godine na Mašinskom fakultetu, Univerziteta u Kragujevcu, gde je i doktorirao 2016. godine. Od 2010. godine radi u Istraživačko-razvojnom centru za bioinženjering, BioIRC, u Kragujevcu, dok je od 2019. godine saradnik na Institutu za informacine tehnologije, Univerziteta u Kragujevcu. Njegova istraživačka interesovanja su vezana za kompjutersko modeliranje i primenu metode konačnih elemenata u biomedicinskom inženjerstvu. Kao autor i koator objavio je 35 naučna i stručna rada, od kojih su 29 u priznatim međunarodnim časopisima, kao i 66 radova na međunarodnim i nacionalnim naučnim konferencijama. Prema bazi Scopus, ukupan broj citata radova je 268. Prema istoj bazi, h-indeks je 9. Učestvovao je i u realizaciji nekoliko nacionalnih i međunarodnih projekata. Član je Evropskog udruženja za primenjene računske metode (ECCOMAS), Srpskog društva za mehaniku (SSM), kao i Srpskog društva za računsku mehaniku (SSCM). Od 2021. godine je zaposlen na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, i angažovan je na predmetima u oblasti razvoja video igara.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove