mr Goran Stamenović - Univerzitet Metropolitan

mr Goran Stamenović

Asistent

OBLAST ISTRAŽIVANJA: Težište naučno-istraživačkog rada je istraživanje i razvoj specijalizovanih softvera koji se odnose na oblast geografskih informacionih sistema i primena geografskih informacionih sistema u oblasti telekomunikacija. Autor je i koautor 35 radova publikovanih u časopisima od međunarodno značaja i zbornicima i saopštenjima sa medjunarodnih naučnih skupova i 3 rada objavljena u časopisima nacionalnog značaja i publikovanih u odgovarajućim zbornicima radova.

OBRAZOVANJE I USAVRŠAVANJA: Diplomirao (1986), magistrirao (2010) na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu. Naučno zvanje: Magistar tehničkih nauka – računarske nauke.

PROFESIONALNA KARIJERA:
2015/2016. Metropolitan Univerzitet Beograd, Fakultet Informacionih tehnologija, Centar u Nišu – Saradnik u nastavi.
2013–2015. Opština Pirot – Pomoćnik predsednika opštine Pirot za privredu, medjunarodnu saradnju, zaštitu životne sredine i IT.
2007-2013. Pirotski upravni okrug – Načelnik okruga.
1998-2007. Tigar Pirot – inženjer, rukovodilac sektora kvaliteta, pomoćnik direktora, direktor marketinga, stakeholder menadžer.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove