Galina Šerčić - Univerzitet Metropolitan

Galina Šerčić

Saradnik van radnog odnosa

Rođena u Čačku 1998. godine. Završila osnovnu i srednju umetničku školu „Tehnoart Beograd“ u Beogradu,smer za kostimografiju i modu.

Pohađa osnovne studije na fakultetu za Digitalnu umetnost Univerziteta Metropolitan, smer grafički dizajn. Trenutno je u procesu izrade diplomskog rada, inspirisana održivim i ekološkim dizajnom.

U zvanju saradnika u nastavi na Univerzitetu Metropolitan, smer grafički dizajn je od 2021. godine. Saradnik u nastavi je bila na predmetima „Dizajn Portfolio“ i „Stručna Praksa“, a trenutno je angažovana na predmetima „Osnove grafičkog dizajna“ i „Grafički dizajn 3“.

Učestvovala na nekoliko zajedničkih izložbi i inostranih radionica. Uporedo sa studijama usavršavala se za tehnički crtež i industrijski dizajn u APG Balkan, gde je imala praksu i kasnije radila.

Poseduje znanje i veštine iz programa Adobe i Microsoft Box. Govori engleski, italijanski i ima osnovno znanje iz španskog jezika.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?