Emilija Kisić - Univerzitet Metropolitan

Emilija Kisić

Docent

Docent na Univerzitetu Metropolitan, predaje na Fakultetu Informacionih tehnologija. Osnovne i master studije završila je na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, na odseku Signali i sistemi. Doktorirala je 2016. na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, na odseku Signali i Sistemi, studijski modul Upravljanje sistemima i Obrada signala. Doktorsku disertaciju radila je iz oblasti statističke obrade signala, prediktivnog održavanja i detekcije otkaza, pod naslovom ‘Primena T2 kontrolnih dijagrama i skrivenih Markovljevih modela na prediktivno održavanje tehničkih sistema’. Bavi se naučnim istraživanjima u oblasti veštačke inteligencije, mašinskog učenja i statističke obrade signala. Autor je i koautor više radova publikovanih u domaćim i međunarodnim časopisima prezentovanih na međunarodnim i domaćim konferencijama i skupovima međunarodnog ili nacionalnog značaja. Poseduje višegodišnje nastavno iskustvo tokom kojeg je bila angažovana na različitim predmetima i učestvovala u razvijanju novih nastavnih materijala, kao i u pisanju priručnika za laboratorijske vežbe. Bila je učesnik i mentor na nekoliko međunarodnih radionica i seminara i bila je član tima Erasmus+ projekta u okviru jednog od radnih paketa.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?