MSc Dušan Simjanović - Univerzitet Metropolitan

MSc Dušan Simjanović

Asistent

Dušan J. Simjanović je asistent matematičke grupe predmeta na Fakultetu Informacionih Tehnologija Univerziteta Metropolitan. Diplomirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu, na Departmanu za matematiku, smer Teorijska matematika i primene. Trenutno je student doktorskih studija na Elektronskom fakultetu u Nišu, modul Primenjena matematika. Učestvovao je na desetak međunarodnih konferencija, objavio više od trideset naučnih i stručnih radova od kojih šest u časopisima na SCI/SCIE liste. Uža naučna oblast istraživanja obuhvata Fazi logiku i Višekriterijumsko odlučivanje.
Spoljni je saradnik Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove