dr Dubravka Vlahović - Univerzitet Metropolitan

dr Dubravka Vlahović

Nastavnik stranog jezika

Uža naučna oblast: Engleski jezik

Predavač engleskog jezika na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu digitalnih umetnosti i Fakultetu za menadžment. Diplomirala je 2009. godine kao student generacije na Fakultetu za pravne i poslovne studije Dr Lazar Vrkatić u Novom Sadu, na departmanu za Engleski jezik, gde je završila i master studije 2012. godine. Doktorirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2019. godine (departman Engleski jezik, modul Jezik).

Prevodilačko iskustvo stekla je u Torontu odmah nakon diplomiranja, a po povratku u Srbiju započela je svoju predavačku karijeru u visokom obrazovanju. Tokom desetogodišnje karijere, predavala je preko 20 stručnih predmeta na engleskom jeziku. Kroz svoj naučno-istraživački rad bavi se izazovima u nastavi engleskog jezika struke, retorikom, kulturom, kao i komunikacijom među gluvim i nagluvim ljudima.

Nosilac je međunarodnog sertifikata CPE (The Certificate of Proficiency in English, University of Cambridge ESOL Examinations, Level 3 Certificate in ESOL International), i član je udruženja „ELTA“ (English language Teachers’ Association) i „Društvo mladih lingvista“.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?