Bogdan Janković - Univerzitet Metropolitan

Bogdan Janković

Saradnik van radnog odnosa

Rođen 2001. Godine u Nišu gde je sa odličnim uspehom završio Prvu nišku gimnaziju “Stevan Sremac”, društveno-jezički smer. Student Fakulteta Informacinih Tehnologija Univerziteta Metropolitan, smer Softversko inženjerstvo, od 2021. godine angažovan kao demonstrator u nastavi na Fakultetu Informacionih Tehnologija Univerziteta Metropolitan. Angažovan je na predmetima osnovnih studija, iz oblasti softverskog inženjerstva.
Predmeti na kojima radi kao demonstrator u nastavi su: Uvod u objektno-orijentisano programiranje, Objekti i apstrakcija podataka, Uvod u softversko inženjerstvo i Razvoj softvera i inžinjera softvera.
OBLAST ISTRAŽIVANJA: Objektno-orijentisani razvoj softvera, razvoj mobilnih aplikacija nad Android platformom, razvoj veb sistema, baze podataka.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove