Anđela Bicić - Univerzitet Metropolitan

Anđela Bicić

Saradnik van radnog odnosa

Anđela je od 2022. saradnik u natavi van radnog odnosa i student master studija smer Vizuelne komunikacije.
 
Rođena u Petrovcu na Mlavi 1999. godine, pohađala je osnovnu školu u Ranovcu. Završila je 2019. godine srednju školu u Požarevcu, Požarevačka gimnazija smer Prirodno-matematički. Diplomirala 2022. godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, Fakultet digitalnih umetnosti smer Grafički dizajn. Potom iste godine upisuje i master studije na Univerzitetu Metropolitan.
 
Učestvovala na nekoliko zajedničkih izložbi, januara 2022. godine učestvuje sa radovima u promociji svoje kulture i kraja.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?